Privacy

Privacy

Als we het hebben over onderwerpen gerelateerd aan LHBT dan gaat het vaak om zeer persoonlijke dingen, daarom is privacy erg belangrijk. Op deze pagina lees je hoe ik daar invulling aan gegeven heb.

Ik laat je met rust

Het is je misschien opgevallen dat je geen toestemming voor cookies hebt hoeven geven toen je voor het eerst op de website terecht kwam. Deze technieken worden vaak gebruikt om je te volgen en op die manier zo veel mogelijk informatie over je te verzamelen. Deze technieken gebruik ik niet zodat je veilig en in alle rust de website kan bezoeken.

Alles in eigen beheer

Ik doe alles in eigen beheer. Denk hierbij aan IT, administratie, enz. Daardoor komen je gegevens bij niemand anders terecht dan bij mij.

Privacy

Geen social media

Sommigen vinden social media misschien een fijn communicatie middel, feit blijft dat de bedrijven achter deze netwerken als voornaamste doel hebben om informatie over hun gebruikers te verzamelen. Daarom is de PrideCoach niet actief op social media. Wil je me toch iets vertellen? De telefoon en e-mail staan voor je open.

Verslaglegging

Tijdens onze gesprekken zal ik aantekeningen maken, over het algemeen steekwoorden die belangrijk zijn om te zorgen dat we bij een volgend gesprek niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen. Verder vindt er geen verslaglegging plaats en wordt er niets doorgegeven aan anderen. Ook als je door iemand anders gestuurd bent ontvangt die persoon geen informatie zonder jouw medeweten.

Technische maatregelen

Ik heb diverse technische maatregelen genomen om te zorgen dat ook op dat vlak je privacy zo goed mogelijk geborgd is. Denk hierbij aan het gebruik van versleuteling van informatie. Wil je hier meer over weten? Vraag gerust.

Gegevens die ik wel van je verwerk

Er zijn gegevens die ik wel bijhoud, dit zijn:

  • Deze website slaat op wie welke pagina bezoekt. Dit is om eventuele fouten op te kunnen sporen.
  • Als je klant bij mij wordt dan heb ik je naam, adres, woonplaats en postcode nodig. Ik ben verplicht deze op facturen te vermelden.
  • Als we contact hebben of een afspraak maken dan heb ik uiteraard ook je telefoonnummer en e-mail adres nodig.
  • Als je daadwerkelijk diensten bij mij afneemt zal ik die registreren om hiervoor facturen te kunnen maken.