Alle blogposts met tag pride:Abonneer op deze blog

Roze Zaterdag en Pride Walk in Hoorn 2018

13 augustus 2018 door Wesley Post

In hoorn was dit jaar voor de tweede keer een Pride Walk georganiseerd, deze wordt gehouden op de Roze Maandag van de kermis in de stad. In deze blog een verslag daarvan.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


TV Tip: Amsterdam Pride - Canal Parade

02 augustus 2018 door Wesley Post

De Amsterdam Pride (voorheen Gay Pride) is alweer in volle gang. Onderdeel van dit evenement is de boten parade ofwel de Canal Parade. Die Canal Parade is komende Zaterdag en op NPO3 om 22:05 kan je daar een verslag van zien.

Lees verder ...

Tags: LHBT tv-tip pride


Senior Pride

02 augustus 2018 door Wesley Post

Als we denken aan problemen rondom seksuele geaardheid dan denken we snel aan tieners die dit net aan het ontdekken zijn. Problemen zijn echter van alle leeftijden, en zo ook bij ouderen. Voor LHBT ouderen is het soms lastig dit in een verpleeghuis bespreekbaar te maken.

Lees verder ...

Tags: LHBT nieuws pride


TV Tip: Pride

01 augustus 2018 door Wesley Post

Pride is een film uit 2014, en hij wordt komende vrijdag om 22:05 op NPO3 uitgezonden. Dit waar gebeurde verhaal gaat over de Lesbian and Gays Support the Miners beweging in Groot Brittannië.

Lees verder ...

Tags: homoseksualiteit lesbisch tv-tip pride


Roze Zaterdag 2018

23 juni 2018 door Wesley Post

Roze Zaterdag is een landelijk evenement voor LHBT zichtbaarheid. Vaak zijn er activiteiten, een informatie markt en natuurlijk gezelligheid. De locatie voor de Roze Zaterdag is Gouda, prima te doen vanuit Den Haag dus daarmee had ik geen enkel excuus om niet voor het eerst aanwezig te zijn bij de Roze Zaterdag.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


Canal Pride in Utrecht

16 juni 2018 door Wesley Post

Door sommigen wordt juni al "Pride Maand" genoemd, deze week was de beurt aan de stad Utrecht met de 2e editie van hun Canal Pride. Uiteraard gaat het niet alleen om boten, en zijn er gedurende de dag ook diverse festiviteiten te bezoeken. Wederom een mooi evenement waar LHBT'ers zich laten zien.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


Verslag The Hague Pride Walk 2018

09 juni 2018 door Wesley Post

Vandaag was de tweede editie van de The Hague Pride Walk. Die loopt van het internationale Homomonument naar de Grote Markt. Uiteraard liep ik zelf ook mee, in deze blog een verslag.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


The Hague Pride Walk komt eraan!

09 mei 2018 door Wesley Post

The Hague Pride Walk is alweer over een maand, op 9 juni. Doe je ook mee?

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags