Alle blogposts met tag achtergrond:Abonneer op deze blog

Herdenking en Bevrijding 2019

04 mei 2019 door Wesley Post

Vandaag is het 4 mei. 4 en 5 mei staan al jaren in het teken van de dodenherdenking en bevrijdingsdag. Voor LHBT'ers, en specifiek homoseksuelen, heeft deze dag nog een extra lading.

Lees verder ...

Tags: achtergrond homoseksualiteit


Veilig online

10 april 2019 door Wesley Post

Enige tijd terug kreeg ik een tip in mijn mailbox over een artikel over online veiligheid voor LHBT'ers. Veiligheid is voor mij erg belangrijk, en helaas is die veiligheid online niet overal even normaal. In deze blog meer over dat onderwerp.

Lees verder ...

Tags: LHBT achtergrond zichtbaarheid


Het belang van hokjes

23 januari 2019 door Wesley Post

We gebruiken ze allemaal: Hokjes. Hokjes zijn overzichtelijk, hokjes zijn duidelijk. Persoon A is dit, persoon B is dat. In deze blog ga ik verder in op het gebruik van hokjes.

Lees verder ...

Tags: LHBT achtergrond


Wat als iemand naar jou uit de kast komt?

03 oktober 2018 door Wesley Post

Op het internet zijn veel berichten en verhalen te vinden over hoe je uit de kast kan komen. Waar je heel weinig berichten over vind is wat je kan doen als iemand naar jou uit de kast komt. Volgende week is Coming Out Day, daarom lijkt het me een goed moment om hier aandacht aan te geven in deze blog.

Lees verder ...

Tags: uit-de-kast achtergrond


Waarom ik de afkorting LHBT gebruik

04 september 2018 door Wesley Post

Het zal je misschien opgevallen zijn dat ik consequent de afkorting LHBT gebruik als verzamelnaam voor alle vormen van seksuele en gender diversiteit. Ik krijg daar wel eens vragen of opmerkingen over, in deze blog licht ik toe waarom ik deze afkorting gebruik.

Lees verder ...

Tags: LHBT achtergrond


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags