Recente blogposts:Abonneer op deze blog

Coming Out Day 2019

11 oktober 2019 door Wesley Post

Het is vandaag 11 oktober, en dat betekend ... (tromgeroffel) ... Coming Out Day! Er is dit jaar veel aandacht voor Coming Out Day, in deze blog vind je een opsomming van wat ik zoal tegen gekomen ben. Heb je een aanvulling? Laat het me via een reactie weten.

Lees verder ...

Tags: zichtbaarheid LHBT pride


Bisexual Visibility Day 2019

23 september 2019 door Wesley Post

Het is vandaag Bisexual Visibility Day, een dag die sinds 1999 gevierd wordt binnen de biseksuele community. Deze dag kan je ook tegen komen onder de namen Celebrate Bisexuality Day of Bisexual Pride Day.

Lees verder ...

Tags: biseksualiteit zichtbaarheid


TV Tips: Acting Straight, Pisnicht the movie, M/V/X

07 september 2019 door Wesley Post

Deze week zijn er door de start van het nieuwe TV seizoen drie TV Tips waarvan 1 nieuw programma en 2 herhalingen voor het geval je ze eerder gemist hebt.

Lees verder ...

Tags: tv-tip homoseksualiteit transgender


TV Tip: Lauren! Ik wil een kind

16 augustus 2019 door Wesley Post

Komende dinsdag begint er een nieuwe 6 delige reportageserie met de naam "Lauren! Ik wil een kind", deze is te zien op NPO3 om 21:05. Deze serie, gepresenteerd door Lauren Verster, volgt ze mensen die graag kinderen willen.

Lees verder ...

Tags: tv-tip LHBT acceptatie


Nederland alleen op papier LHBT vriendelijk

02 augustus 2019 door Wesley Post

Op papier hebben we een hoop goed voor elkaar: Gelijke rechten, het homohuwelijk. De praktijk blijkt echter anders, dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag onder 3000 LHBT'ers.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid acceptatie


TV Tip: Pride Week

26 juli 2019 door Wesley Post

Vanaf morgen begint het grote Pride feest in Amsterdam weer, en op TV doen ze daar gezellig aan mee door de hele week Pride Week te noemen en veel LHBT gerelateerde films en programma's uit te zenden. In deze TV Tip dus niet één programma maar een hele verzameling.

Lees verder ...

Tags: tv-tip LHBT zichtbaarheid


TV Tip: How to be gay (herhaling)

19 juli 2019 door Wesley Post

Eind vorig jaar werd de serie "How to be gay" al uitgezonden, dit is een serie van Margriet van der Linden die in verschillende landen onderzoekt hoe het is om gay te zijn. Kunnen ze zichzelf zijn? Waar lopen ze tegenaan? Vanaf vrijdag 26 juli wordt deze serie herhaald om 19:35 op NPO2.

Lees verder ...

Tags: tv-tip homoseksualiteit


TV Tip: The trans women athlete dispute with Martina Navratilova

24 juni 2019 door Wesley Post

In deze blog een TV Tip: Op woensdag 26 juni is er op BBC1 het programma "The trans women athlete dispute with Martina Mavratilova" te zien. Dit discussieprogramma gaat over transvrouwen in the atletiek en begint om 22:00.

Lees verder ...

Tags: tv-tip transgender


Flamingo homostel uit de kast

17 juni 2019 door Wesley Post

Soms kom je op een normale dag bijzonder nieuws tegen. Zo'n dag was vandaag. In een stukje van het nieuws op de radio pikte ik iets op over flamingo's en homoseksualiteit. Na wat zoeken bleek er een leuk verhaal achter te zitten wat ik graag met jullie deel.

Lees verder ...

Tags: homoseksualiteit zichtbaarheid uit-de-kast nieuws


Verslag The Hague Pride 2019

09 juni 2019 door Wesley Post

Enige tijd terug blogde ik al dat de The Hague Pride eraan komt, met voor mij als hoogtepunt de Pride Walk. Gisteren was het zo ver, en het liep allemaal wat anders dan ik verwacht had ...

Lees verder ...

Tags: LHBT pride acceptatie zichtbaarheid


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags