Recente blogposts:Abonneer op deze blog

TV Tip: De Privacytest

13 oktober 2018 door Wesley Post

Bij de onderwerpen waar ik als PrideCoach mee te maken krijg gaat het vaak om erg persoonlijke dingen, daarom vind ik privacy erg belangrijk. Daarom mag deze TV Tip absoluut niet ontbreken. Op maandag 15 oktober om 20:25 is er op NPO3 De Privacytest te zien.

Lees verder ...

Tags: tv-tip privacy


Coming Out Day 2018

11 oktober 2018 door Wesley Post

Het is vandaag Coming Out Day, een dag die jaarlijks internationaal in het teken staat van het uit de kast komen van oa. LHBT'ers. Ik zie het als de dag waarop de drempel om uit de kast te komen net iets lager is als anders.

Lees verder ...

Tags: uit-de-kast zichtbaarheid


Wat als iemand naar jou uit de kast komt?

03 oktober 2018 door Wesley Post

Op het internet zijn veel berichten en verhalen te vinden over hoe je uit de kast kan komen. Waar je heel weinig berichten over vind is wat je kan doen als iemand naar jou uit de kast komt. Volgende week is Coming Out Day, daarom lijkt het me een goed moment om hier aandacht aan te geven in deze blog.

Lees verder ...

Tags: uit-de-kast achtergrond


TV Tip: Louis Theroux: The most hated familiy in America

25 september 2018 door Wesley Post

Deze keer een wat aparte TV Tip: Louis Theroux met een documentaire over The most hated family in America. Deze documentaire is te zien op vrijdag 28 september op NPO3 om 21:15. Het gaat over de familie Phelps die er door een strenge en extreme omgang met hun religie een nogal extreme mening heeft over een aantal zaken.

Lees verder ...

Tags: tv-tip homoseksualiteit


Bisexual Visibility Day

23 september 2018 door Wesley Post

Het is vandaag Bisexual Visibility Day, een dag die sinds 1999 gevierd wordt binnen de biseksuele community. Deze dag kan je ook tegen komen onder de namen Celebrate Bisexuality Day of Bisexual Pride Day.

Lees verder ...

Tags: biseksualiteit zichtbaarheid


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags