Recente blogposts:Abonneer op deze blog

TV Tip: Lauren! Ik wil een kind

16 augustus 2019 door Wesley Post

Komende dinsdag begint er een nieuwe 6 delige reportageserie met de naam "Lauren! Ik wil een kind", deze is te zien op NPO3 om 21:05. Deze serie, gepresenteerd door Lauren Verster, volgt ze mensen die graag kinderen willen.

Lees verder ...

Tags: tv-tip LHBT acceptatie


Nederland alleen op papier LHBT vriendelijk

02 augustus 2019 door Wesley Post

Op papier hebben we een hoop goed voor elkaar: Gelijke rechten, het homohuwelijk. De praktijk blijkt echter anders, dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag onder 3000 LHBT'ers.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid acceptatie


TV Tip: Pride Week

26 juli 2019 door Wesley Post

Vanaf morgen begint het grote Pride feest in Amsterdam weer, en op TV doen ze daar gezellig aan mee door de hele week Pride Week te noemen en veel LHBT gerelateerde films en programma's uit te zenden. In deze TV Tip dus niet één programma maar een hele verzameling.

Lees verder ...

Tags: tv-tip LHBT zichtbaarheid


TV Tip: How to be gay (herhaling)

19 juli 2019 door Wesley Post

Eind vorig jaar werd de serie "How to be gay" al uitgezonden, dit is een serie van Margriet van der Linden die in verschillende landen onderzoekt hoe het is om gay te zijn. Kunnen ze zichzelf zijn? Waar lopen ze tegenaan? Vanaf vrijdag 26 juli wordt deze serie herhaald om 19:35 op NPO2.

Lees verder ...

Tags: tv-tip homoseksualiteit


TV Tip: The trans women athlete dispute with Martina Navratilova

24 juni 2019 door Wesley Post

In deze blog een TV Tip: Op woensdag 26 juni is er op BBC1 het programma "The trans women athlete dispute with Martina Mavratilova" te zien. Dit discussieprogramma gaat over transvrouwen in the atletiek en begint om 22:00.

Lees verder ...

Tags: tv-tip transgender


Flamingo homostel uit de kast

17 juni 2019 door Wesley Post

Soms kom je op een normale dag bijzonder nieuws tegen. Zo'n dag was vandaag. In een stukje van het nieuws op de radio pikte ik iets op over flamingo's en homoseksualiteit. Na wat zoeken bleek er een leuk verhaal achter te zitten wat ik graag met jullie deel.

Lees verder ...

Tags: homoseksualiteit zichtbaarheid uit-de-kast nieuws


Verslag The Hague Pride 2019

09 juni 2019 door Wesley Post

Enige tijd terug blogde ik al dat de The Hague Pride eraan komt, met voor mij als hoogtepunt de Pride Walk. Gisteren was het zo ver, en het liep allemaal wat anders dan ik verwacht had ...

Lees verder ...

Tags: LHBT pride acceptatie zichtbaarheid


Concert voor LHBT vluchtelingen

04 juni 2019 door Wesley Post

Komend weekend staat Den Haag (centrum) weer in het teken van het Rainbow Festival. Op vrijdag 7 juni staat er iets bijzonders op de planning ...

Lees verder ...

Tags: LHBT acceptatie pride


Pride Month is begonnen!

01 juni 2019 door Wesley Post

Juni is begonnen en dat betekend dat Pride Month is begonnen! Dat betekend dat we de komende tijd veel pride-events gaan zien, en dan maar hopen dat het weer ook een beetje meehelpt natuurlijk.

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid acceptatie pride


The Hague Pride Walk 2019 komt eraan

27 mei 2019 door Wesley Post

Over twee weken is het alweer zover en lopen we weer met een kleurrijke stoet door Den Haag voor de 3e editie van de The Hague Pride Walk. Doe jij ook mee?

Lees verder ...

Tags: LHBT zichtbaarheid pride


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags