Abonneer op deze blog

Datum: 07 september 2019
Door: Wesley Post

Wesley Post

TV Tips: Acting Straight, Pisnicht the movie, M/V/X

Deze week zijn er door de start van het nieuwe TV seizoen drie TV Tips waarvan 1 nieuw programma en 2 herhalingen voor het geval je ze eerder gemist hebt.

Homopaar aan de wijn

De eerste tip gaat over de 2Doc: Acting Straight. In dit programma wordt de gayscene onderzocht. Waar moet de "Ultieme homo" aan voldoen en welke invloed heeft dat op homo's die hier niet aan voldoen? Je kan het zien op maandag 9 september om 21:20 op NPO2.

Op woensdag 11 september kan je op NPO3 twee herhalingen zien: De eerste is de 3Doc "Pisnicht the movie" die eerder tijdens de Pride Week is uitgezonden. Hierin gaat Nicolaas Veul op onderzoek uit hoe het staat met de homo-acceptatie in Nederland. Deze documentaire kan je om 21:15 zien.

Later op die avond is de eerste aflevering van de serie "M/V/X" te zien waarin 5 transgenders gevolgd worden die ieder in een andere fase van hun transitie zitten. Deze 4-delige documentaire laat wat mij betreft mooi zien wat deze emotionele rollercoaster met iemand doet. Deze eerste uitzending is te zien om 23:10.

Tags: tv-tip homoseksualiteit transgender

Reageer

Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags