Abonneer op deze blog

Datum: 27 januari 2019
Door: Wesley Post

Wesley Post

Nieuwjaarsreceptie van een aantal LHBT organisaties

Gisteren was de nieuwjaarsreceptie van een aantal samenwerkende LHBT organisaties: Rainbow Den Haag, LHBT Refugees Den haag, The Hang-out 070 en Queer aan Zee. In deze blog een verslag.

Respect Each Other

Met zoveel organisaties kan ook het aantal bezoekers niet achterblijven, het was gezellig druk, en nog veel belangrijker: Mooie diversiteit in alle vormen van diversiteit die je kan bedenken. De locatie was een kerk, en gezien de recente commotie rondom de Nashville verklaring vond ik het symbolisch erg mooi dat juist dit feest van diversiteit op zo'n locatie plaats vond.

Er was een (kort) formeel deel waar enkele personen van de organisatie hun dank hebben uitgesproken. Ook was wethouder Bert van Alphen (Sociale Zaken) aanwezig om ook zijn steun aan de doelen van deze organisaties uit te spreken. Daarna kwam nog de vraag uit het publiek of we nog een regenboog zebrapad kunnen verwachten. Het antwoord was dat daar wel aan gewerkt wordt, maar dat hij nu nog geen concrete beloftes kon doen.

Eten was er volop, en dat was net zo divers als de bezoekers zelf, dat was super goed verzorgd. Liefde voor andere culturen gaat blijkbaar toch het best door de maag :-), zo bleek maar weer.

Het was verder een mooie avond, met veel muziek, dans, een lach, een traan, goede gesprekken en heel veel fijne mensen. Een goede start van het nieuwe jaar.

Tags: LHBT zichtbaarheid

Reageer

Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags