Abonneer op deze blog

Datum: 02 augustus 2018
Door: Wesley Post

Wesley Post

TV Tip: Amsterdam Pride - Canal Parade

De Amsterdam Pride (voorheen Gay Pride) is alweer in volle gang. Onderdeel van dit evenement is de boten parade ofwel de Canal Parade. Die Canal Parade is komende Zaterdag en op NPO3 om 22:05 kan je daar een verslag van zien.

De Amsterdam Pride is waarschijnlijk een van de grootste evenementen voor LHBT'ers in Nederland en behoeft denk ik geen toelichting. De Canal Parade is daarvan waarschijnlijk het bekendste onderdeel. Het is natuurlijk heel fijn dat er zo veel aandacht voor is, toch zal je mij daar niet zo snel zien. Ik vind het evenement en de boodschap die ze hebben super, de steeds verder toegenomen drukte houd mij daarbij tegen.

Mede daarom kijk ik altijd graag naar de registraties van de Canal Parade die die NPO hierover maakt, zo kan ik toch een beetje sfeer proeven van het evenement wat daar al dagen gaande is.

Wie niet op deze uitzending wil wachten kan ook terecht op de live stream van de Amsterdam Pride, die kan je hier vinden: https://www.salto.nl/salto1/
Gedurende de Canal Parade zal hier "Van de verkeerde kant" te zien zijn waarbij ze de Canal Parade vanuit een boot laten zien.

Links:

Tags: LHBT tv-tip pride

Reageer

Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags